Met een grote interesse in het menselijk lichaam, wetenschap en sport, studeerde Aaron in 2018 af als master of science in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, optie musculoskeletale aandoeningen aan de universiteit van Gent. Na deze opleiding specialiseerde hij zich verder in de Postgraduaat manuele therapie (Ugent 2019).

Hiernaast volgt Aaron nog geregeld bijscholingen, met bijzondere interesse voor de sportkinesitherapie en myofasciale therapie (o.a. dry needling), om up to date te blijven met de nieuwste veranderingen in de verschillende vakgebieden van de kinesitherapie en zo de patiënt nog specifieker te kunnen behandelen.

Aaron gebruikt in de kinesitherapie praktijk Revalab in Avelgem tijdens de behandeling een combinatie van zowel manuele therapie (behandeling op tafel) als oefentherapie op maat. Kinesitherapie betekent namelijk nog altijd ‘bewegingstherapie’ en dus moet dit een belangrijke factor zijn in de patiënt zijn/haar revalidatie.

Buiten de praktijk probeert Aaron zijn interesse voor sport en bewegen verder uit te oefenen door regelmatig te lopen of een fietstocht te maken met vrienden.